Sportszakmai Ösztöndíj
2020. augusztus 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A 2020/21-es tanév I. félévére a Testnevelési Egyetem Tanulmányi Hivatala ezúton pályázatot hirdet Sportszakmai Ösztöndíj folyósításának igénylésére.

A sportszakmai ösztöndíj pályázat alapján, nappali tagozatos képzésben, alapképzésben, osztatlan képzésben, mesterképzésben, felsőoktatási szakképzésben, illetve doktori képzésben, állami ösztöndíjas képzésben résztvevő, a tantervi követelményeken túlmutató tevékenységet végző hallgató részére, havonta vagy egyszeri alkalommal adható, nem kötelező juttatás.

Figyelem! A pályázatot elektronikusan Neptun rendszeren keresztül lehet benyújtani a kérvények menüpont alatt a Sportszakmai ösztöndíj kérvényre kattintva. A dokumentumok PDF formátumban csatolandók!

Érvényes a pályázat:

  • ha a hallgató az előírt határidőben benyújtotta a pályázatot,
  • a pályázati adatlapot hiánytalanul kitöltötte
  • csatolta a pályázat benyújtását megelőző két tanulmányi félév (2019.április 1-től) eredményeiről szóló sportági szakszövetségi igazolást, feltüntetve a versenyeket és eredményeket. A vírushelyzetre való tekintettel 2019. április 1. utáni eredményeket fogadunk el.
  • valamint a hallgató és a pályázata megfelel a jogszabályokban és az egyetem szabályzataiban előírt követelményeknek.

Ha a fentiek közül valami hiányzik, a pályázat elutasításra kerül.

A felmerülő kérdésekkel a benyújtási határidő előtt kell felkeresni a Hallgatói Önkormányzat tagjait, a „K” épület I. emelet (A112) HÖK irodájában, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

A pályázatok benyújtási határideje: 2020.szeptember 27. (vasárnap) 24:00

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!