Kutatási együttműködési programot hirdetett a skót kormány
2021. június 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Már pályázhatunk a skót kormány által meghirdetett kutatási együttműködési programra, amelyre egyetemi oktatók és kutatók jelentkezhetnek. Az angol nyelvű pályázatok benyújtásának határideje július 12.

Kutatási együttműködési programot hirdetett a skót kormány

Skóciában, valamint Európa országaiban élő egyetemi oktatók és kutatók pályázhatnak a glasgow-i kormány által meghirdetett Saltire Research Awards elnevezésű kutatási együttműködési programra. Az 1,2 milliárd forint (3 millió font) keretösszegű programban különböző tudományterületeken, művészetekben, társadalom- és bölcsészettudományokban, továbbá multidiszciplináris tématerületeken pályázhatunk különböző projektekre.

Jó hír, hogy nemcsak új, hanem folyó kutatási projekttel is pályázhatunk. A programok között találunk olyat is, amely online együttműködést, valamint kétirányú kutatói csereprogramokat támogat a karrier különböző szakaszaiban. A programokat a Skót Finanszírozási Tanács és az Edinburgh-i Királyi Társaság kezeli.

A kiírt pályázatok a hozzájuk tartozó linkeken keresztül érhetőek el:

  1. RSE Saltire Nemzetközi Együttműködési Díj
  2. RSE Saltire "Elősegítő műhelydíj"
  3. SFC Saltire feltörekvő kutatói rendszer
  4. RSE Saltire korai karrier ösztöndíjak
  5. RSE Saltire Kutatási kiválósági ösztöndíjak

További információért forduljanak a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságához az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!