Végső búcsút vettünk Morvai Attilától
2024. április 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TF egykori gondnoka, Morvai Attila 83 éves korában hunyt el, temetését április 15-én tartották a gödöllői városi köztemetőben.

 Talán már csak kevesen, leginkább a „régi TF-esek” emlékeznek az egyetem egykori gondnokára, Morvai Attilára, aki több mint másfél évtizedig szolgálta intézményünket.

Halálhíre váratlanul érte a TF-család tagjait, azokat, akik egykor kollégái voltak, és minden nap találkoztak vele a kampuszon. 

Temetésén – amelyet hétfőn tartottak a gödöllői városi köztemetőben – a TF képviseletében Reigl Mariann, Fazakas Mónika, Varga Ica, Tarsoly Magdolna, Honfi László, Pécs Zsolt, Varga Ferenc, Kovács András, Vizkeleti László és Mikolovics Zsuzsa volt jelen.

Nemerkényi Krisztina, a Kegyeleti Bizottság elnöke így emlékezett meg egykori kollégájáról:

„A hír hallatán emlékek tódulnak fel bennem: Attila széles, kedves mosolya, állandó jókedve, öblös hangja és nevetése. Mindig segítőkész volt, nem ismert lehetetlent, mindenkinek segíteni akart, és segített is, méghozzá erőn felül is. Lenyűgöző volt kedves, baráti természete, tiszteletadása, ami mindenkinek kijárt. Részt vett a TF-es programokon, amikor csak tudott: a TF-en, közös kirándulásokon – utóbbiakon nyugdíjasként is. Igazi közösségi, szeretetre méltó ember volt! Remélem, hogy az a több mint másfél évtized, amelyet a TF-en töltött, mindenkiben hasonló nyomokat hagyott, mint bennem. Nyugodjon békében!

Végső búcsút vettünk Morvai Attilától 1

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!