Nemzetközi Napok a TF-en
2024. április 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem 2024. április 17-én és 18-án tartja hagyományos rendezvényét, a Nemzetközi Napokat (IDIH 2024). A Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága (NKI) szervezte programsorozatra szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Az angol nyelven zajló IDIH 2024 Nemzetközi Napok olyan platform, amelynek során hazai és külföldi szakértők előadások, kerekasztal-beszélgetések során engednek betekintést a területükön végzett munkába, tapasztalataikba, illetve megvitatják a nemzetközi együttműködés és projektek lehetőségeit. 

A témaköröket holisztikus megközelítéssel, interaktív módon dolgozzák fel a résztvevők. A témák között egyaránt megtalálhatjuk az interkulturális oktatás és a hallgatói elégedettség mérésének lehetőségeit, de lesz a nemzetközi mobilitás értékével kapcsolatos fórum is.

Az első nap során rendezik a partneregyetemi találkozót, amelynek keretében partneregyetemeinkkel, a tajvani NTSU-val, az egyesült államokbeli Brigham Young Egyetemmel, a romániai sicSporttal, a Zágrábi Egyetemmel és a Tirana Egyetemmel ismerkedhetnek meg a résztvevők. 

Az esemény második napján hazai (TF-es, ELTE-s) és külföldi (Új-mexikói Egyetem) előadók tárják elénk a külföldi hallgatói szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalataikat.

A városnézéssel és kampusztúrával fűszerezett programot kerekasztal-beszélgetés zárja.

Az eseményre itt tudunk regisztrálni, ez pedig a rendezvény angol nyelvű programja.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!