TF-zászlót újból Csíksomlyóra!
2024. március 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Május második felében újra útra kel a TF-es zarándokcsapat, hogy – TF zászló kíséretében – ellátogasson az erdélyi zarándokkörútra és a csíksomlyói búcsúra.

Újra itt az alkalom, hogy pünkösdkor felejthetetlen erdélyi álomutazásnak legyünk résztvevői.

A TKI (Társadalmi Kapcsok Iroda) és Falatovics Ádám szervezésében, várjuk azok jelentkezését, aki részt kívánnak venni a pünkösdi keresztény zarándoklaton, szeretnének végigmenni a magyar El Caminón, elutazni Tündérország közepébe, Erdélybe, és találkozni félmillió zarándokkal egy helyen. Akik velünk tartanak, közös misén vehetnek részt, amelynek során megszentelik a TF-zászlót.

Időpont: 2024. május 17-20.

Program

Május 17.: Utazás (TF-busz); szállásfoglalás (indulás reggel 6-kor a TF-parkolóból)

Május 18.: Csíkszentmihálytól zarándoklat Csíksomlyóba (kb. 16 km gyalog), hazaút busszal; Éjféli mise; Hajnali virrasztás és napfelkelte a somlyói nyeregben

Május 19.: Szoboravatás Csíkszentmihályon, pünkösdi királyválasztás (sportöltözet)

Május 20.: Hazautazás

Szállás: 10 főnek családi házaknál; egy-egy vendégágy (oktató és munkatárs), 25 főnek kedvezményes diákszállás (hallgató)

Étkezés:  Szállásokon kapunk meleg vacsorát, reggelit és úti csomagot

Öltözet: minden résztvevőnek a TF biztosít kb. 50 ezer forint értékű csomagot, amely a következőkből áll:                                 

  • TF-kabát és esőkabát
  • TF-póló

Ezen kívül mindenki úgy készüljön, hogy a hegyekben még május végén is rendszeresek az éjszakai fagyok, gyakoriak az esőzések, tavaly azonban olyan időt fogtunk ki ami miatt többen leégtek

Költség:

  • 30 000 forint / fő diákszállón
  • 40 000 forint / fő családi szálláshelyen

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. küldött e-maillel lehet. A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

Jelentkezési határidő: 2024. március 24., éjfél

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a vendéglátóink olyan zarándokokat várnak, illetve a programok olyan zarándokoknak szólnak, akik lelki tartalommal szeretnének feltöltődni.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal a szervezőkhöz a Társadalmi Kapcsolatok Irodához vagy Falatovics Ádám tanár úrhoz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen!

Csíksomlyón jártunk 3

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!