Sikeres előadást tartott a vizsgaidőszak előtti hajrában a TF könyvtárában Limpár Imre
2023. december 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

December 4-én, kedden a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Könyvtár és Levéltárának volt vendégelőadója Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus, aki „Mentális edzés a sikeres vizsgaidőszakért” címmel tartott előadást a TF hallgatóinak és oktatóiknak.

Igazán gyakorlatcentrikus, tartalmas és humortól sem mentes programon vehettek részt az érdeklődők.

Az előadás alatt a felismerések, a ráeszmélések, mosolygások és bólogatások nem maradhattak el, hiszen mindenki találkozott már a szakember emlegette hasonló szituációkkal.

Számos ötlet, megoldás hangzott el Limpár Imrétől, amelyek alkalmazásával valóban megkönnyíthetők, áthidalhatók a vizsgák előtt, alatt és után jelentkező nehézségek. Megfelelő időmenedzsmenttel, elérhető célok kitűzésével, tudatos tervezéssel sokat tehetünk azért, hogy kedvezően alakuljon ez az időszak, amiben nagy segítséget jelentettek azok a "praktikák", amelyeket Limpár Imre említett.

Konkrét módszerek alkalmazásával lehetővé válik például a sokunk életét megkeserítő halogatás elkerülése, leküzdése. Továbbá, a múlt, a jelen és a jövő széke kézzelfoghatóvá teszi az egyes helyzetek szemléltetését. A technikák kulcsa az önismeret. Az előadás végén lehetőség nyílt izgalmas kérdések megválaszolására is.

Mindenkinek sikeres vizsgaidőszakot kívánunk!

TF Könyvtár - több mint papírforma

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!