December 15-én tartja nyílt napját a TF
2023. november 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

December 15-én rendezi hagyományos nyílt napját a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF). Az eseményen az érdeklődők megismerkedhetnek az egyetem képzéseivel, a hallgatóknak kínált szolgáltatásokkal és lehetőségekkel.

Tárt kapukkal és karokkal várja december 15-én, pénteken a sport, a sporttudomány és a testnevelő-tanári pálya iránt érdeklődőket a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF). Ekkor tartják ugyanis a TF nyílt napját, amely 14 órától 17.30-ig tart.

Akik szeretnének körbenézni a szeptemberben átadott Dr. Koltai Jenő Sportközpontban, 13.30 órára jöjjenek a helyszínre (Budapest, XII. kerület, Csörsz utca 2-4.), míg azokat, akik csak az előadásokra kíváncsiak, 14 órára várjuk a K1 épületbe (Budapest, XII. kerület, Alkotás utca 42-48.).

A rendezvény sportközpontbejárással kezdődik, a hivatalos megnyitó 15 órakor lesz az egyetem nagyelőadójában, az Athén teremben. A nap során az érdeklődők megismerkedhetnek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem képzéseivel, a felvételi eljárással, a leendő egyetemi polgárokra váró közösségi, kulturális és sportprogramokkal, a különböző sportolási, továbbá hazai és nemzetközi tanulmányi lehetőségekkel.

Az eseményen a Sportmentáltréner mesterszak nem mutatkozik be, ám a képzéssel kapcsolatban felmerülő kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre küldhetik az érdeklődők. 

Bemutatkozik a Hallgatói Önkormányzat, a Tanulmányi Hivatal, az egyetem sportegyesülete, a TFSE, a Sport Iroda, előadást tart a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB). A jelenlévők emellett tájékoztatást kapnak az alap- és mesterképzésekről, az osztatlan tanárképzésről, az érettségire épülő képzésekről, a nemzetközi lehetőségekről, a tanulás és a sport összeegyeztetéséről, sőt közönség elé áll egy híres TF-es sportoló is.

Mindemellett a nap folyamán különböző aktivitásokkal, a TFSE ügyességi játékokkal, a Sportmedicina Központ pedig mérésekkel várja a megjelenteket a helyszínen.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelynek menetéről hamarosan további tájékoztatást adunk.

Akik regisztrálnak, és el is jönnek a nyílt napra, a belépés során átvehetnek egy kupont, amellyel 2023. december 31-ig egy alkalommal, kedvezményes áron, 890 forintért vehetik igénybe a Dr. Koltai Jenő Sportközpont vadonatúj, minden igényt kielégítő edzőtermének szolgáltatásait. A konditermet 14 év alatt csak személyi edzővel és szülői felelősségvállalási nyilatkozattal lehet használni. 14-18 éves kor között csak a szülői felelősségvállalási nyilatkozat szükséges! A formanyomtatvány innen letölthető.

A tervezett program (a változás jogát fenntarjuk).

Időpont: 2023. december 15., péntek 14.00

Helyszín: Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, Dr. Koltai Jenő Sportközpont, valamint K1 épület, Athén terem (Budapest VII, Alkotás utca 42-48.)

Program:

  • 13.30-14.00 Belépés a Dr. Koltai Jenő Sportközpontba / 14.00-15.00 Belépés a K1 épületbe
  • 14.00-14.45 Sportközpontbejárás
  • 15.00 Megnyitó a K1 épület Athén termében
  • 15.05 HÖK beszámolója az egyetem közösségi életéről
  • 15.10 Tanulmányi Hivatal tájékoztatója a felvételi információkról
  • 15.20 Tájékoztató az érettségire épülő képzésekről
  • 15.25 Az egyetem egy kiemelkedő sportolójának beszámolója a tanulás és a sport összeegyeztetéséről
  • 15.30 A Magyar Olimpiai Bizottság előadása
  • 15.35 Az egyetem képzéseinek bemutatása (alap-, osztatlan és mesterképzés)
  • 16.05 Az egyetem hallgatóinak látványos műsora
  • 16.15 Tájékoztató a nemzetközi lehetőségekről
  • 16.20 Az egyetem sportegyesületének (TFSE) és a Sport Iroda tájékoztatója az egyetemi sportolás lehetőségeiről
  • 16.25 A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség előadása
  • 16.30-17.30 Aktivitások, további tájékozódási lehetőségek a szakokról az erre kijelölt helyszíneken (B001, B002, B101, C001, C002 tantermek, recepció melletti- és mögötti tér)
  • 15.00-tól a TFSE ügyességi játékokkal, a Sportmedicina pedig mérésekkel várja a megjelenteket a helyszínen

Ez a rendezvény Facebook-eseménye.

További kérdéssel forduljanak Hadusfalvy Poletthez: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!