Novemberi programeső a TF-en
2023. november 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A hűvös, esős november elől a TF hamarosan sorra kerülő rendezvényeire menekülhetünk, ha a kedvünk épp úgy tartja. Nézzük, miből válogathatunk!

Ki ne emlékezne a Guns n’ Roses nagy sikerű, 1991-ben megjelent „November Rain” című, nagy sikerű slágerére? A hideg novemberi eső hangulatát megidéző dal sokszor eszünkbe jut, mindahányszor kilépünk az utcára az év tizenegyedik hónapjában. 

Azt ugyan nem tudjuk, hogy idén mennyi esőt hoz a november, azt azonban igen, hogy ha a rosszabbik arcát mutatja az időjárás, lesz hová menekülnünk. Az év utolsó előtti hónapjában ugyanis számos rendezvénnyel vár bennünket a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem.

November 12-én, vasárnap a Diabétesz Világnapja alkalmából nagy szabású, félnapos rendezvénnyel várja az érdeklődőket a TF és a Sportos Cukorbetegek Egyesülete. Az érintettek, illetve a téma iránt érdeklődő orvosok, védőnők, dietetikusok és sportszakemberek betekintést nyerhetnek a diabétesz és a sport egyes elméleti és gyakorlati vonatkozásaiba.

November 13-án, hétfőn az olasz gasztronómia szerelmesei látogassanak az egyetemre, ahol kóstolók, kerekasztal-beszélgetések és főzőshow keretében ismerhetjük meg a világhírű olasz konyha alapanyagait, illetve azok jótékony élettani hatását.

Továbbmenve, november 16-án izgalmas programokkal teli, sportos kihívásokkal, egészségügyi ellenőrzéssel és interaktív találkozóval tarkított nemzetközi férfinapot tartunk, ahová természetesen a hölgyek is hivatalosak. Regisztráció itt.

November 16-án és 17-én kerül sor az 52. Mozgásbiológiai Konferenciára, amelynek során számos izgalmas témát vitatnak meg az esemény résztvevői, míg a hét a november 17-i, V. Sárközy Tamás sportjogi konferenciával zárul. Utóbbi a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Jogász Egylet közös rendezvénye, amelyre itt regisztrálhatunk.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!