Immáron ötödik alkalommal rendezik meg a Sárközy Tamás Sportjogi Konferenciát a TF-en
2023. október 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Jogász Egylet társszervezésével, tisztelettel meghívja önt a 2023. évi, egyben az V. Sárközy Tamás Sportjogi Konferencia című szakmai rendezvényre. 

Program- és absztraktfüzet >>>

Az ünnepélyes rendezvényre a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem K1 épület Athén termében, 2023. november 17-én, pénteken 08.30-16.00 óra között kerül sor. Az ötödik alkalommal esedékes Sportjogi Konferencia immár Sárközy Tamás Sportjogi Konferenciaként történő megszervezésével a szervezők tiszteletüket kívánják kifejezni a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem tanszékalapító rektori tanácsadója és a Magyar Jogász Egylet egykori elnöke előtt. A konferencián felkért előadók a sportjog, Sárközy Tamás Professzor Úr kifejezésével élve is, mint „keresztülfekvő jogág” egyes szegmenseit reprezentálva képviselik előadásaikkal, tudományos igényességgel a szakmai programot.

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy az érdeklődők itt tudnak regisztrálni a programra, továbbá, az MJE tagjaként, meghívottként jelentkezésüket tisztelettel és örömmel várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.

A konferencia szakmai programja kizárólag elektronikus úton áll rendelkezésre. A konferencia szakmai szervezői a programváltoztatás jogát fenntartják.

Regisztráció

A regisztrációs időszak lezárult.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!