A TF nyerte a Sportszakos Hallgatók Sporttalálkozóját
2023. október 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az összesített intézményi pontversenyt a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem nyerte meg, az ezért járó vándorserleg így egy évig a TF vitrinjét díszítheti.

Október 6-án és 7-én immár 69. alkalommal rendezték meg a Sportszakos Hallgatók Sporttalálkozóját, amelynek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem és az ELTE volt a házigazdája.

Az eseményen nyolc hazai egyetem – Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, valamint a társrendező ELTE mellett a Debreceni Egyetem, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem, a Miskolci Egyetem, a Nyíregyházi Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a Szegedi Tudományegyetem – 362 hallgatója vett részt hat különböző sportágban: atlétikában, kispályás labdarúgásban, női kosárlabdában, mix röplabdában, férfi kézilabdában és úszásban. 

Több helyszínen, az ELTE Bogdánfy úti sportcsarnokában, a Tüskecsarnokban, a TF campusán, valamint a TF szeptemberben átadott Csörsz utcai sportkomplexumában mérték össze erejüket és tudásukat a hallgatók.

Külön öröm, hogy nemcsak a rendezésben, hanem a sportpályán is bizonyítottunk: női kosárlabdában a TF csapata diadalmaskodott, míg az összesített intézményi pontversenyt a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem nyerte meg.

Fotó: TFSE

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!