Mise halottainknak
2023. szeptember 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Kegyeleti Bizottság gyászmisét szervez az elhunyt kollégáink emlékére, merre minden hozzátartozót, munkatársat várnak.

Kedves Kollégák!

Mint tudjátok, az utóbbi időben több kollégánk hunyt el. Közöttük vannak olyanok, akiket a család szűk körben temetett el, illetve, akinek vidéken van a nyughelye, így nem mindenki tudta elkísérni utolsó útjára.

A Kegyeleti Bizottság úgy döntött, hogy gyászmise keretében emlékezünk meg róluk. Így azok is emlékezhetnek, akik szívesen ott lettek volna a temetésen, illetve nem tudtak elutazni a vidéki helyszínre.

Az egyik mise szeptember 14-én (csütörtökön) délután 3 órakor lesz az egyetem közelében lévő Táltos utcai kápolnában. Ekkor Bíró Péternére, Dudar Györgyre és  Eckschmiedt Sándorra emlékezünk. Közben tudomásunkra jutott, hogy Szabó (Topi) István a D épület melegszívű, segítőkész portása is elhunyt. Reá is ekkor emlékezünk.

A másik szeptember 26-én (kedd) délután 3 órakor szintén a Táltos utcai kápolnában lesz. Ekkor dr. Zarándi Lászlóért mondatunk misét.

Szeretettel várunk Mindenkit, aki ily módon szeretne emlékezni halottainkra.

Egyben kérlek Benneteket, hogy értesítsétek volt kollégáitokat, ismerőseiteket a hírről.

Alább található egy térkép, amely jelöli a misék helyét. (A kápolna hivatalos neve Szent Kereszt Templomigazgatóság. Címe: XII. Táltos utca 16.) A kápolna a Győri úton lévő kapun keresztül kb. 5-6 perc alatt érhető el.

Nemerkényi Krisztina

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!