Jelentkezz a TF rövid ciklusú, két féléves testnevelőtanár-képzésére!
2023. július 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hamarosan jelentkezhetsz a pótfelvételi keretében a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem mester szintű, két féléves testnevelőtanár-képzésére.

Gyere és tanulj Közép-Európa legrégebbi testkulturális felsőoktatási intézményében, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen! A TF több szakon is hirdet pótfelvételit, többek között két féléves mestertanár képzést is, levelező munkarendben.

Akkor jelentkezz erre a képzésre, ha főiskolai szintű testnevelő tanári okleveled van, és szeretnél rövid idő alatt mesterfokozatú oklevelet szerezni.

A képzés elvégzése után a hallgatók oktatásmódszertani ismereteik segítségével különböző sportágakat tudnak majd oktatni. A képzés célja, hogy a hallgatókat – alapfokozaton vagy más felsőfokú képzés keretében szerzett szakképzettségükre, illetőleg ismereteikre alapozva – felkészítse a közoktatásban, az iskolai testnevelés és sport oktatási-nevelési feladatainak ellátására, a szakképzésben, a felsőoktatásban és a felnőttképzésben, emellett a sportszakmai tárgyak oktatási, valamint a sportpedagógiában szükséges kutatási, tervezési és fejlesztési feladatok ellátására. A képzés ezenkívül felkészíti őket arra, hogy folytatni tudják tanulmányaikat a doktori képzésben.

A felvételi vizsga követelményeit és a pontszámítás módját az alábbi linken érhetitek el.

Amennyiben kérdésetek van a képzéssel kapcsolatban, bátran keressétek Takács Istvánnét a 06 70 902-0187-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A pótfelvételire augusztus 10. és 18. között kerül sor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!