Világszínvonalú létesítmény épül a TF-en! (videó!)
2023. január 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Nem csupán az oktatásban és a kutatásban, hanem létesítményeivel is a világszintet célozza meg a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem. Örömmel és büszkén újságoljuk, hogy a terv szerint az idén nyáron – Buda legnagyobb volumenű kampuszfejlesztése keretében – megnyitja kapuit az intézmény Csörsz utcai sportlétesítménye.

Világszínvonal Május 31 én megnyithatja kapuit a TF csodálatos sportlétesítménye

Látványtervek: TSPC Kft.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Dr. Koltai Jenő Sportközpont fejlesztésével kapcsolatatos legfrissebb hírekről és a részletekről prof. dr. h. c. Mocsai Lajos, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke, a TF korábbi rektora számolt be.

Az intézmény ikonikus területe, a Csörsz utcai sporttelep, a . Koltai Jenő Sportközpont több mint 22 ezer négyzetméteren fekszik. Mocsai Lajos elmondta: a csodálatos sportcsarnok kiegészítő területei, vagy ha úgy tetszik, a sportkomplexum magában foglal majd atlétikapályákat nemzetközi minősítésű rekortánnal, továbbá füves dobó- és labdarúgópályát (a futballozni vágyókat műfüves pálya is várja), valamint lesz két teniszpálya is. Utóbbiak fedhetők lesznek, s a labdarúgás szerelmesei is örülhetnek majd a maximális kihasználtságnak, hiszen villanyfény teszi lehetővé esti meccsek, edzések megtartását.

És még nincs vége! A befordítható lelátó révén kulturális események megrendezésére is alkalmat kínál a TF ragyogó sportkomplexuma, egy szó, mint száz, az ősztől világszínvonalú létesítménnyel várja hallgatóit a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem!

Mocsai Lajos erről és más érdekességekről, valamint fontos és hasznos tudnivalókkal szolgál mellékelt videónkban.

Forrás: Magyar Építők

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!