Úszás-sportedző szakmai képzés a TF-en
2022. augusztus 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Számos más sportág mellett úszásban is indul sportedző szakmai képzés a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen. A képzés célja, hogy az azt elvégző személy szert tegyen mindazon tudásra és képességre, ami a sportágban a sportedzői munkakör ellátásához szükséges.

Úszás sportedző szakmai képzés a TF en

A képzés célcsoportja minden olyan érettségivel rendelkező és a foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálaton megfelelt, valamint megfelelő úszástudással rendelkező személy, aki szeretne úszás sportedző szakképesítést szerezni.

„Ez a képzés korábban is rendkívül népszerű volt nálunk a TF-en, a sportágak közül a legnagyobb létszámmal futott – mondta érdeklődésükre dr. Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya, a TF Úszás és Vízi Sportok Tanszékének előző vezetője. – Jelentős mennyiségű tudás birtokába kerülnek a képzésre jelentkezők, s az elvégzését és a vizsgát követően könnyen el tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon. Aki ezt a pályát választja, annak tökéletes alapot nyújthat ez a képzés.”

A TF más sportágakban is hirdet képzéseket, lovassportban, teniszben, testépítés-fitneszben, atlétikában, snowboardban, karatéban, röplabdában, labdarúgásban, triatlonban és vízilabdában, valamint további sportágakban is. A Továbbképző Központ egyéb szakmai képzéseiről itt olvashat részletesen, itt pedig az úszóedző szakmai képzésről találnak több információt.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 15.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!