TE a vízilabda MEFOB-on: 4-ből 4!
2022. március 31.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Kitűnően szerepelt a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem vízilabdacsapata az egyetemi bajnokság selejtezőjében, aminek köszönhetően ott lesz a májusi, Miskolcon sorra kerülő döntőben.

TE a vízilabda MEFOB-on: 4-ből 4!

Március 25-én és 26-án rendezték a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) új, Gödöllőn épült versenyuszodájában a vízilabda egyetemi bajnokság (MEFOB) selejtezőtornáját. Nem kis tétje volt az események, hiszen a legjobbak itt harcolhatták ki a részvételt a májusi MEFOB-döntőre.

Tavalyi gyengébb szereplését követően a TE egyetemi csapata idén azzal a szándékkal szállt medencébe, hogy kiköszörülje a csorbát. Örömmel jelenthetjük, hogy a fiúk „túlteljesítették” a tervet, és mind a négy mérkőzésüket megnyerték.

Lukács Dénes alakulata a pénteki játéknapon a SOTE (2113) és az Eger (2011) csapatát múlta felül, majd a szombati folytatásban – két kulcsjátékosát nélkülözve – a Szegedet (2215) és a MAFC-ot (2012) is legyőzte, s ezzel magabiztosan várhatja a májusi döntőt.

Csapatunk kapusa, Veres Zoltán így értékelt: “Örülök, hogy ilyen jól tudtunk szerepelni mind a négy mérkőzésen, ami a tavalyi eredményhez képest hatalmas előrelépés. Szeretünk játszani, és ez végig látszódott rajtunk, holott a csapat tagjai – egy-két játékos kivételével – nem szoktak hozzá a sorozatterheléshez. Várjuk a miskolci tornát. A döntőbe jutással már most teljesítettük az elvárásokat, így teher nélkül tudunk majd játszani.”

forrás: TFSE | kép: MEFS

 

Címkék: MEFOB,vízilabda
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!