Ingyenes nemzetközi webinarsorozat indul a Hosszú távú sportolófejlesztési programról (LTAD)
2022. március 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Március 10-én, csütörtökön kezdődik a Hosszú távú sportolófejlesztési programról (LTAD) szóló ingyenes nemzetközi webinarsorozat, amely a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Berni Egyetem és a Tiranai Sportegyetem közös eseménye.   

Ingyenes nemzetközi webinarsorozat indul a Hosszú távú sportolófejlesztési programról (LTAD)

A sorozatot az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, dr. Kovács Ágnes, a Testnevelési Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának nagykövete nyitja meg, aki tavaly szerzett egyetemünkön PhD-fokozatot.

A három részből álló, ingyenes webináriumsorozat középpontjában a Hosszú távú sportolófejlesztési program áll, és rendkívül érdekes témákat feszeget. Az első előadáson Prof. dr. Géczi Gábor, dr. Szájer Péter, Lukács Dénes, dr. Kozsla Tibor és Gurisatti Lilla vezeti be a modell rejtelmeibe a hallgatóságot. A webináriumokat a Nemzetközi Kapcsolatok igazgatója, dr. habil. Kádár Judit moderálja.

A TF Kommunikációs és Rendezvényszervezési Osztályának közreműködésével eddig több mint kétszázan regiszráltak az eseményre, amelyre még bárki jelentkezhet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A szervezők kérése, hogy a jelentkezők az e-mailbe írják bele nevüket, intézményüket, országukat, valamint tanulmányi vagy kutatási területüket. A levél tárgya LTAD-Wx (x=1, 2 vagy 3) legyen.

A program:

  1. március 10., 9:00-11:00: Bevezetés a Hosszú távú sportolófejlesztési programba
  2. március 17., 9:00-11:0: Hosszú távú sportolófejlesztési program az egyéni sportok tükrében
  3. március 24., 9:00-11:0: Hosszú távú sportolófejlesztési program a csapatsportok tükrében
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!