Jelentős érdeklődés a TE online nyílt napján (videó!)
2022. február 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A vírushelyzet miatt a jelenléti alapú nyílt nap után két héttel, február 3-án, csütörtökön online kiterjesztésben is tájékozódhattak a továbbtanulni vágyó fiatalok a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem képzéseiről és szakjairól. Az eseményt összesen több mint ezer érdeklődő követte figyelemmel.

A digitális eseményen az egyetem rektora, dr. habil. Sterbenz Tamás köszöntötte az érdeklődőket, míg dr. habil Tóth László, a Tanárképző Intézet megbízott igazgatója és Kovács Ágnes, a Felvételi Iroda referense az osztatlan tanári szakról és a rövid ciklusú MA tanári szakokról adott tájékoztatást. A BA edző és MSc szakokról dr. Sós Csaba szakfelelős szólt néhány szót, a BSc sportszervezés, a BSc rekreáció és életmód, az MSc humánkineziológia és az MSc sportmenedzser szakokról pedig Prof. dr. Géczi Gábor, Tuza Kornélia és Milassin Ákos osztott meg fontos információt a közönséggel.

Ne felejtsd, várunk a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem képzéseire, hiszen #aTEjövőd és #aTEálmod is egyben!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!