Kettős karrier konferencia Bukarestben
2016. október 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Munkatársaink Dr. Farkas Judit és Mikolovics Zsuzsa részt vettek a kettős karrierről rendezett bukaresti konferencián múlt héten. Az esemény a Nadia Comaneci Konferencia teremben volt, a Román Ifjúsági és Sport Minisztériumban.

Kettős karrier konferencia Bukarestben

A résztvevők között üdvözölhettük Elisabeta Lipa Ifjúsági és Sportminiszter asszonyt, Andrei Mihael Oktatási Államtitkárt, az EAS alelnökét és a sportmédia képviselőit. Részt vet t még Ana Maria Popescu, Simonaa Pop, Simona Gherman, Loredana Dinu vivo olimpiai bajnok, Gabriella Szabó volt sportminiszter és atlétikai olimpiai bajnok, valamint Marian Dragolescu sokszoros világbajnok tornász. A szóvivő szerepét Ivan Patzaichin, kenu olimpiai bajnok vállalta.

A résztvevők megbeszélték a program további teendőit, és jövőbeni eseményeit. Mindannyian egyetértettek, hogy a kerekasztal beszélgetés nagyon eredményes volt.

Egyetemünk 2016. januárja óta vesz részt az Európai Unió által kezdeményezett és finanszírozott projektben további 6 ország részvételével: Görögország, Olaszország, Szlovénia, Szlovákia, Bulgária és Románia. A legutóbbi konferencia hasonló témában Budapesten, egyetemünkön volt 2016. júniusában.

A következő esemény pedig 2017. márciusában Milánóban lesz megtartva.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!