Sikeres szereplés a IV. Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupáján
2017. május 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az ELTE sportpályáin 17 felsőoktatási intézményből közel 300 oktató és dolgozó vett részt az ELTE SPORT Kft. által április 22-én megrendezett IV. Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupáján.

Sikeres szereplés a IV. Egyetemi Főiskolai Dolgozók Sport Kupáján

Idén már hat sportágban neveztek a csapatok és  játékosok, a fővárosi intézmények mellett Győrből, Szombathelyről, Kecskemétről, Gödöllőről, Egerből és Miskolcról. Kispályás labdarúgásban 15 csapat, kosárlabdában 8 együttes, teniszben 7 csapat, röplabdában 2 gárda míg tollaslabdában és asztaliteniszben több mint 30 versenyző nevezett.

A megnyitón Gömör Iván, az ELTE Sport Kft. ügyvezető igazgatója, Kiss Ádám a MEFS elnöke és Scheuer Gyula az ELTE kancellárja köszöntötte a megjelenteket, majd Sárfalvi Péter, az EMMI Nemzeti Utánpótlás-nevelésért és Sportkapcsolatokért felelős helyettes-államtitkára nyitotta meg a rendezvényt.

A Testnevelési Egyetem csapata a következő eredményeket érte az eseményen:  

  • Kispályás labdarúgás: 5. helyezés (Varga Dániel, Takács Máté Sándor, Oros Zsolt, dr. Csomós Tamás, Gombkötő Péter, Mezei Péter, Szabó Roland, Katus Tamás, Kiss Gergely, Kiss Ferenc, Vízkeleti László)
  • Kosárlabda: 1. helyezés (Boros Zoltán, Katona Péter, Világi Kristóf, Gáldi Marcell, dr. Gál Andrea)
  • Asztalitenisz női: dr. Gál Andrea 3. helyezés, Budainé dr. Csepela Yvette 7. helyezés
  • Tollaslabda női: dr. Gál Andrea 3. helyezés

Teniszben, valamint röplabdában nem tudtunk csapatot kiállítani.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!