Magyar-osztrák tudományos találkozók
2017. szeptember 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A St. Pölten Fachhoschschule Egészségügyi tanszékének professzora, Prof. Kerstin Lampel és Dr. Barbara Wondrasch docens hétfőn a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága által szervezett szakmai megbeszélésen vett részt a Testnevelési Egyetem Biomechanikai Tanszékének képviselőivel.

Dr. Kopper Bence és Dr. Lukasz Trzaskoma részletesen bemutatta egyetemünk szakmai és tudományos tevékenységét, valamint kitértek az infrastrukturális fejlesztések megvalósulását követő lehetőségeinkre is. A felek kölcsönös érdeklődést mutattak az együttműködés rövidtávú megindítására, melynek elsődleges lépése az Erasmus+ keretszerződés megkötése. Az intézmények nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetői előkészítették a szerződést, melynek aláírása a közeljövőben meg is történhet.

Magyar osztrák tudományos találkozók

A delegáció találkozott továbbá Dr. Koller Ákos professzor úrral, aki meghívta az osztrák intézmény képviselőit és doktori hallgatóit egy novemberben megrendezésre kerülő tudományos fórumra. Így hamarosan újabb kiváló lehetőség nyílik a személyes konzultációra, szakmai kapcsolatteremtésre és közös hosszú távú célok meghatározására.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!