Bemutató, tánc és siker az Educatio kiállításon
2018. január 19.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az elmúlt három napban nagy érdeklődés mellett tájékoztatták a fiatalokat a TF-standnál a HÖK munkatársai, a Testnevelési Egyetem hallgatói az Educatio szakkiállításon. Álltuk a rohamot, ahogy pénteken a színpadon is sikerült jól helytállni a TF-es fellépőknek. Rövid beszámoló a nagyszinpados bemutatóról, főképp képekben.

A Testnevelési Egyetem félórás bemutatkozására pénteken kora délután került sor, 25-30 percben. Kezdésként a TE cheerleader csapata tartott bemutatót.

Bemutató tánc és siker az Educatio kiállításon

Ezt követően dr. Sterbenz Tamás általános rektorhelyettes beszélt egyetemünkről, röviden összegezve a fejlődés útját, az építkezés menetét és a továbbtanulási lehetőségeket.

Bemutató tánc és siker az Educatio kiállításon 

Nem sokkal később dr. Sós Csaba a tavalyi nagysikerű vizes világbajnokságról, a Testnevelési Egyetem szerepéről és a TE-n zajló edzőképzésről beszélt. A műsor vége felé közeledve egy szép bemutató következett a vizes világbajnokságon dolgozó TF-es önkéntesektől, akik dr. Perényi Szilvia szervezésében léptek színpadra. 

Bemutató tánc és siker az Educatio kiállításon

Műsorunkat egyetemünk RG-s hölgykoszorúja, majd a Face Team akrobatikus előadása zárta le, komoly tapsvihart aratva. 

Bemutató tánc és siker az Educatio kiállításon

Az egyetemünk iránti érdeklődést nem csupán az Educatio szakkiállításon a TF-standnál megjelenő sok fiatal mutatta, hanem az is, hogy a jövő heti nyílt napra a helyek már több nappal ezelőtt beteltek. Mindez jelzi, hogy a Testnevelési Egyetemet elvégezve egyre többen szeretnének a sporttal akár tanárként, esetleg edzőként vagy éppen rekreációs és sportszervező szakemberként foglalkozni. 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!