Intenzív angol nyelvi tréning a TF-en
2018. május 31.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TE Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága szervezésében június 27-én és 28-án két workshopot tartunk, amelyen az érdeklődők Dr. Paul Edmunds, a University of New Mexico (USA) - a TE partnerintézménye - oktatójának intenzív angol nyelvi tréningjén vehetnek részt.

Intenzív angol nyelvi tréning a TF-en

A workshopon a megjelenők igényeikhez is alakítva intenzív tréningen kaphatnak hasznos ötleteket, és gyakorolhatják be a szükséges nyelvi fordulatokat oktatási, tárgyalási és hétköznapi helyzetekhez. Azoknak is jó alkalom lehet a gyors és intenzív fejlődésre ez a két nap, akik már tapasztalt nyelvtanárok, de szeretnék előadói és hallgatói kommunikációs feladataikat magasabb szinten megoldani. Adminisztratív területen dolgozóknak is hasznos lesz a képzés, hiszen személyre szabott segítséget kaphatnak az ügyintézéshez.

A tréningek részletesebb leírása és az előadó CV-je az angol nyelvű szórólapon olvasható >>>

A képzés jelképes részvételi díjjal látogatható a TE munkatársainak és hallgatóinak: 2 000 forint szemináriumonként. Külsős résztvevőknek: 5 000 forint naponta, vagy 8 000 forint a két nap együtt. A workshopon való részvételhez minimum középfokú angol nyelvtudás szükséges!

A részvétel regisztrációhoz kötött: http://bit.do/workshopbypauledmunds

Jelentkezési határidő: 2018. június 20.

Bővebb információ: Kiss Gergely (36-1-487-9288 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!