Dupla kosárrangadó a TF-en!
2014. október 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Női kosárcsapatunk csütörtökön 18.00-tól ötödik győzelmére hajt. A soron következő ellenfél a Kanizsai Vadmacskák csapata. A bajnokságban eddig lejátszott meccsek alapján kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok. A TFSE címvédőhöz méltóan kezdte a szezont, és veretlenül áll a tabella élén! Egyik legfőbb vetélytársunknak a Kanizsa tűnik, amely szintén nagyon magabiztosan verte eddigi ellenfeleit. Tehát kivételesen izgalmas meccsre számíthatunk.

Rögtön a lányok után következik TFSE férfi csapata. A Százhalombatta ellen aratott hazai győzelem, és a Közgáz elleni idegenbeli vereség után ismét hazai pályán csap össze az egy győzelemmel és egy vereséggel álló MAFC-BME-vel.  A fiúknak tehát szükségük lesz arra hogy minél többen jöjjenek ki a mérkőzésre és szurkolással segítsék őket győzelemre ezen a rangadón. A mérkőzés csütörtökön 20.00-ás kezdéssel tekinthető meg.

A női meccs félidejében dobóverseny keretein belül mérettethetik meg magukat a nézők. Legyünk hát minél többen, és buzdítsuk csapatainkat, hogy továbbra is szép eredménnyel meneteljenek a bajnokságban!

Hajrá TFSE!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!