Magas rangú kitüntetés kollégáinknak
2012. szeptember 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2012. szeptember 17-én hétfőn az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Szépművészeti Múzeumban kitüntette a XXX. londoni nyári olimpia és a XIV. paralimpia 4., 5. és 6. helyezettjeit, valamint felkészítőiket (plusz több olimpiai bajnok edzőjét), Áder János köztársasági elnök - a miniszterelnök előterjesztésére - a játékok érmeseinek adott át magas rangú elismeréseket.

Az ünnepségen a Magyar Arany Érdemkereszt (polgári tagozat) elismerést vehette át dr. Lénárt Ágota sportpszichológus. A szakember volt a londoni olimpiai küldöttség vezető pszichológusa. Ennek kapcsán itt olvasható vele egy interjú.

Ugyancsak a Magyar Arany Érdemkereszt (polgári tagozat) elismerést kapta meg Sós Csaba, a magyar paralimpiai úszóválogatott szakvezetője. Vele egy rövid beszélgetés jelent meg a Hír24 portálon.

Több mint három évtizedes kiemelkedő mesteredzői, világ- és olimpiai bajnokokat nevelő tevékenysége elismeréseként Kovácshegyi Ferenc úszó szakedző,az Úszás és Vízi Sportok Tanszék mestertanára a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést kapta.

Gratulálunk és további sikeres munkát kívánunk kollégáinknak!

források: 1 | 2

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!