TF-es delegáció látogatott a Kastamonu Egyetemre
2013. április 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Április 9-én és 10-én Dr. Kozsla Tibor nemzetközi igazgató vezetésével TF-es delegáció vendégeskedett a törökországi Kastamonu Egyetemen.

Kastamonu városa 180 kilométerre fekszik Ankarától északkeleti irányban. Egyetemét 2006-ban alapították, három karán és három egyéb szervezeti egységben jelenleg 10.000 hallgató tanul. A Kastamonu Egyetem delegációja januárban látogatta meg Karunkat, hogy a két intézmény közötti lehetséges Erasmus kapcsolatokról tárgyalásokat kezdjenek. Ezután nem sokkal kötötte meg a két egyetem a dolgozók és tanárok mobilitására vonatkozó Erasmus partnerséget.

TF-es delegáció látogatott a Kastamonu Egyetemre

A mostani látogatás további együttműködési lehetőségeket volt hivatott feltárni. Prof. Dr. Seyit Aydin rektor és Prof. Dr. Sezgin Ayan rektorhelyettes urak mellett török részről a Testnevelési és Sport Iskola igazgatója, Dr. Bilgehan Baydil, valamint két kollégája vett részt a találkozón. A TF-et Kozsla igazgató úr mellett a kar Erasmus koordinátora, Kercsmarics Eszter képviselte.

A campuson történt látogatás után a rektor úr irodájában tartottak megbeszélést a résztvevők, amelyben Kozsla úr rövid bemutatót tartott egyetemünkről és futó nemzetközi projektjeinkről. A találkozót kölcsönös ajándékozás zárta.

[nggallery id=169]

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!