Sikeres volt a Kulturális Örökség Napok TF-es programja
2013. szeptember 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2011 után ismét megnyitotta kapuit a TF, hogy az érdeklődők bejöhessenek és megnézhessék az épületeinket, fontosabb termeinket, az udvarinkon lévő szobrokat, emléktáblákat.

Sikeres volt a Kulturális Örökség Napok a TF-es programja

Annak ellenére, hogy a városban számtalan különleges esemény volt, ami vonzotta az embereket, és későn jelent meg a Kulturális Örökség Napok füzete, voltak látogatóink a TF-en.

Szombaton és vasárnap 3 idegenvezetést tartottunk (Szikora Katalin és Nemerkényi Krisztina vezetésével) az érdeklődőknek. Az átlag 2 órás körséta során számtalan helyet látogattunk meg a TF-en. Emellett a lelkes "túrázók" nagyon sok kérdésére kellett felelnünk. A látogatók korosztálya széles skálán mozgott: a 20-as, a 40-es és a 60-as korosztály képviseltette magát leginkább. Érdekes, hogy szinte minden alkalommal (így 2011-ben és most is) találkoztunk korábbi TF-es hallgatókkal, akiknek még így is sok újdonságot mutathattunk meg és mondhattunk el.

"Hallgatói bemutató" programon is részt vehettek a látogatók. A Torna Tanszéken a Gyulai Gergely vezette tornacsapat igen magas színvonalú és humoros műsorát csodálhatták meg.

Úgy gondoljuk, hogy érdemes volt részt vennünk ebben a programban idén is, hiszen a látogatók – a vendégkönyvbe írt bejegyzéseik alapján - nagyon elégedetten távoztak.

Köszönjük mindazoknak, akik hozzájárultak a program megvalósításához.

A képek szombaton és vasárnap készültek.

szöveg és fotók: Nemerkényi Krisztina, a program szervezője

[nggallery id=193]

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!