Hírek

Videókonferencián vettek részt a Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam hallgatói

November 27-én videókonferencián vettek részt a Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam hallgatói. A 17 országból érkezett 17 edző érdeklődéssel hallgatta Yassine Yousfi, a NOB Olimpiai Szolidaritás projektmenedzserének prezentációját, amelyet a szervezet székházából, Lausanne-ból tartott. Az óra moderátora Dr. Kozsla Tibor, Karunk nemzetközi igazgatója volt.

Yassine Yousfi beszélt többek közt az Olimpiai Szolidaritás Program történetéről, küldetéséről, és arról, milyen kapcsolatrendszert sikerült kialakítania a programnak a világ sportszervezeteivel.

A rövid előadás után kötetlen beszélgetéssel folytatódott a konferencia. Volt, aki további NOB-finanszírozású programokról érdeklődött, de olyan is volt, aki arról biztosította Yousfi urat, mennyire meg van elégedve a TF-es képzéssel. Dicsérték a programot koordináló stáb segítőkészségét ugyanúgy, mint a tanárok szakmai felkészültségét. Mindemellett pedig sokan megköszönték a NOB-nak a programhoz nyújtott támogatását.

szöveg és fotók: Bardocz-Bencsik Mariann

[nggallery id=206]

tanfolyam,edzőképzés,Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam (NET),Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB),Olimpiai Szolidaritás,nob,net,IOC,videókonferencia