Együtt…! A kétszeres Európa-bajnok cselgáncsozó meghívása
2009. december 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Szeretnénk felhívni a magyar sportbarátok népes táborának figyelmét arra a jótékonysági koncertre, amelyen "Együtt...!" jelszóval a magyar zenei élet kiemelkedő személyiségei (többek között Presser Gábor, Zorán, Palya Bea, Falusi Mariann, Lang Györgyi és társai) lépnek fel a Budapesti Kongresszusi Központban december 16-án (szerdán) 19 órakor.

"Gyertek, jöjjetek el, minél többen. Bizonyítsuk a sport szolidaritását, összetartó erejét " – írta Ungvári Miklós kétszeres Európa-bajnok cselgáncsozó, a TF hallgatója, aki egyben a Paci Doki Kuratórium tagjaként immár hét éve önzetlenül segíti a rászoruló, halmozottan sérült, fogyatékkal élő gyerekek lovas terápiával történő gyógyítását.

"Én magam  - mint írja -  ha időm engedi, lovak kiképzésénél segédkezem, és az arra rászoruló gyerekeket magam mellé veszem a nyeregbe lovagolok velük. A közelmúltban a cselgáncs-válogatott teljes létszámban itt volt Csemőn, és segítette az alapítványt. "

Ungvári Miklós így fejezte be levelét:  "Gyertek, jöjjetek el, legyünk együtt a koncerten, segítsük a Paci Doki Alapítványt."

forrás: MOB

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!