Sikeres Nyílt Nap
2010. január 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Nyílt Nap 2010 (1) 2010. január 9-én került megrendezésre a hagyományos Nyílt Nap a TF-en. A korábbi évektől eltérően nem a decemberi hónapban, hanem januárban rendeztük, alkalmazkodva a hónap második felében zajló Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításhoz is.

A Nyílt Napon közel 600 érdeklődő vett részt, tekintette meg az előadásokat és a TF-es hallgatók által bemutatott programokat.

Nyílt Nap 2010 (2) A tájékoztató előadások után a résztvevők a szakok jelen lévő képviselőitől kaphattak további információkat és választ esetleges egyéni kérdéseikre. A rögtönzött felmérések azt mutatják, hogy a TF szakjai iránt az elmúlt évekhez hasonlóan töretlenül magas az érdeklődés. A mesterképzés iránt érdeklődők száma természetesen nőtt a tavalyihoz képest, ami a szakok folyamatos beindításának is eredménye.

Nyílt Nap 2010 (3)A TF Nyílt Nap sikeres megrendezéséhez nélkülözhetetlen volt a szakfelelősök, tanárok, a HÖK és technikusok segítségére, amelyet ezúton köszönnek meg a szervezők. Az intézmény legközelebb a 2009. január 22-23. között megrendezendő 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon jelenik meg a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban, az „A” pavilon F007-es standján, ahol szeretettel várja az érdeklődőket.

További képek a galériában.

Címkék: nyílt nap
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!