Közönségdíj az év legnépszerűbb magyar sportolójának
2012. december 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az év legjobb sportolója (logó)Idén ötvenötödik alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje, melyen az sportújságírók szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. A szurkolók is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében.

A játék első körében 10000 Facebook szavazat összesítése után alakult ki a Top 20. Az olimpiai bajnokok közül Pars nem került be ebbe az ’elit’-be, ott van viszont két paralimpiai versenyző és a szurkolók akaratából nyolc, olimpián kívüli, jórészt a technikai sportágak képviselője. Így Michelisz Norbert is, akinek a rajongói nagy kihívás elé néznek, ha azt akarják, hogy kedvencük megismételje tavaly elnyert címét. Kérdés, hogy nekik vagy az olimpiabarátoknak lesz-e több ’töltényük’?

A december 1. és 10. között zajló közönségszavazáson nem kell mást tennie, mint ellátogatni a http://sportcsillagok.hu/hu/szavazas oldalra, és e-mail címének megadása után ott szavazhat kedvenc sportolójára, majd a válaszlevélben megerősíti voksát (egy e-mail címről csak egy szavazatot fogad el a számítógép!).

A közönségszavazás keretében három szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Közjegyző jelenlétében kisorsolnak két db VIP belépőt a december 20-i vacsorával egybekötött Sportcsillagok Gálaestre (120.000 forint értékben), egy 50.000 forint értékű wellness ajándékutalványt és egy emlékpólót, melyet valamennyi londoni érmesünk kézjegye díszít.

Az eredményhirdetésre december 20-án, a Sportcsillagok Gálaestjén kerül sor, melyet a Duna Televízió élőben közvetít.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!