Új arcok a TF-en
2015. január 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TF újra önállóvá válása - szükségszerűen - nagy változásokkal jár.

Nekünk, akik régóta itt dolgozunk, kicsit káoszosnak tűnik a pillanatnyi helyzet, mert sokszor még nem tudjuk, milyen ügy hova tartozik, kihez forduljunk. De nem lehet sokkal könnyebb az új munkatársaknak sem, mert nekik egy teljesen új intézményt kell megismerniük, és egy már összeszokott közösségbe kell beilleszkedniük. De kik is ők?

A Nyílt Nappal kapcsolatban kopogok be a volt tudományos dékánhelyettesi szobába, ahol négy ember ül és dolgozik. Dr. Krizbay-Hangel Katalin, aki stratégiai és marketing ügyekkel foglalkozik, és Németh István, aki szintén marketinges. Hamarosan összeállítják a TF eseménynaptárát és új kiadványokkal szeretnék láthatóvá tenni intézményünket. A két másik munkatárs Galgóczi Edina, aki a projektekért felel, és Harmos Andrea oktatásügyi szakértő.

A beszélgetés során kiderül: pontosan tudatában vannak annak, hogy itt kialakult tradíciók, szokások vannak. Nem akarják felfordítani a TF életét, inkább  a még kihasználatlan lehetőséget kívánják feltárni, és az itt dolgozókkal közösen egy új, innovatív intézményt létrehozni, ami még jobban emeli a TF nimbuszát és amellyel az intézmény újra virágkorát élheti. Szeretnék a TF arculatát fejleszteni, az intézmény mindennapjait, a hivatalokat, az adminisztrációt szolgáltatóbaráttá tenni, az oktatásban rejlő lehetőségeket feltárni és kiaknázni.

Mint kiderül, mindannyiuknak van felsőoktatásban szerzett oktatói, vezetői tapasztalata, ami azért nagyszerű, mert egy oktatási intézmény mindig más, mint mondjuk egy gyár, egy üzleti vállalkozás, vagy egy kormányzati iroda.

Hasznosítsuk hát ezeket a tapasztalatokat a TF érdekében!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!