Információs nap az EKT új pályázatairól
2010. október 7.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Információs nap az FP7 Európai Kutatási Tanács új pályázati felhívásairól az MTA és az NKTH közös szervezésében.

2010. október 11-én 10.00 órától az NKTH Irinyi Termében kerül sor a Magyar Tudományos Akadémia és a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal együttműködésében szervezett, az Európai Kutatási Tanács kezdő és tapasztalt kutatóknak kiírt pályázati lehetőségeiről („Starting Grant scheme” és „Advanced Grant scheme”) szóló információs napra. Az információs rendezvény után pályázati konzultációra is lehetőséget biztosítunk.

Időpont: 2010. október 11. 10.00-17.00 Helyszín: Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal - Budapest 1117, Neumann János u. 1/C. Irinyi Terem (térkép)

A pályázat jellegéből következően az információs nap elsődlegesen a potenciális pályázókat célozza meg, de kiemelten hasznos lehet az intézmények vezetői, a tanszékvezetők, valamint a pályázati irodák munkatársai, illetve a pályázatokat gondozó pénzügyes kollégák számára is.

A „Starting Grant scheme” pályázati felhívás a következő címről tölthető le (IDEAS alcím alatt): http://cordis.europa.eu/fp7/dc/index.cfm?fuseaction=UserSite.FP7CallsPage

A rendezvényen előzetes információkat adunk a hamarosan újból kiírásra kerülő „Advanced Grant scheme” pályázati rendszeréről is. Bővebb információkat a http://erc.europa.eu/ oldalon találhatnak.

Részvételi szándékát kérjük, hogy az alább található regisztrációs lap visszaküldésével jelezzék Dr. Szendrák Erika számára október 5-ig e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Tekintettel arra, hogy a fizikai tudományok területén (’PE domain’) a fiatal kutatóknak szóló beadási határidő az információs napot követő néhány napon belül van, - bár az információs nap számukra is mindenképpen hasznos lehet – javasoljuk, hogy az e területen dolgozók konkrét pályázatkészítési szándék esetén már korábban keressék meg kérdéseikkel a hazai ERC nemzeti kontaktpontot (ERC-NCP), Dr. Szendrák Erikát.

Program és regisztrációs lap DOC (57 KB)

Forrás: MTA Titkársága, Nemzetközi Kapcsolatok Főosztálya További információk: Dr. Szendrák Erika, ERC NCP, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!