Már javában készülnek a Maccabi Európa Játékokra
2018. november 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Jövő nyáron, július 29. és augusztus 7. között Budapest ad otthont a 15. Maccabi Európa Játékoknak, amelynek horderejéről mindent elmondt, hogy ez lesz minden idők legnagyobb hazai felnőtt sporteseménye.

Európa legjelentősebb zsidó sport, közösségi, kulturális és vallási rendezvényére több mint 2500 versenyzőt, több száz edzőt és kísérőt, no meg több ezer szurkolót várnak a szervezők. A nagyszabású viadal előkészítésének bemutatása kapcsán a szervező EMG 2019 SPORT Kft. szakmai konferenciát rendez november 22-én, csütörtökön 10 és 13 óra között a Hidegkuti Nándor Stadionban (cím: 1087 Budapest Salgótarjáni út 12-14.), az esemény házigazdája Dénes Tamás lesz.

Már javában készülnek a Maccabi Európa Játékokra

A kép forrása: www.hungarytoday.hu

A széleskörű sajtótájékoztatót dr. Deutsch Tamás, az MTK elnöke, a Maccabi Európa Játékok Védnöki Testületének vezetője nyitja meg, s beszédet mond továbbá Jusztin Ádám, a Maccabi VAC elnöke, az EMG 2019 Szervező Bizottság társelnöke, dr. Balázs Gábor, az EMG 2019 SPORT Kft. Kulturális, Közösségi és Vallási divíziójának vezetője, Deutsch Balázs, az EMG 2019 SPORT Kft. versenyigazgatója, Szőke Fanni, az EMG 2019 SPORT Kft. projekt koordinátora, valamint Szabó László, a Maccabi Európa Játékok kommunikációs partner-ügynökségének vezetője.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!