TF-esek a Vivicittán!
2019. április 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hétvégén került megrendezésre a 34. Telekom Vivicitta Városvédő futás, melyen a Testnevelési Egyetem sportszervező és sportmenedzser szakos hallgatói is részt vettek.

A tavalyi évhez képest növekedett az érdeklődés, idén 31 lelkes hallgató jelentkezett a csapatba. Több versenyszám közül válogathattak. 21km (egyéniben, párban és trióban), 10km, 7km, 2400m és 3x2km váltófutás szerepelt a repertoárban. A legnépszerűbb számok a 7km-es és 2400m-es távok voltak.

TF-esek a Vivicittán

Habár a nap nem is sütött, az indulók nem panaszkodhattak az időjárásra. A borult idő ellenére elkerülte őket az eső és a 16 Celsius fok körüli hőmérséklet is kedvezett nekik. A kétnapos rendezvény rengeteg sportolni és mozogni vágyót vonzott a Margit-szigetre.

TF-esek a Vivicittán

Jó dolog, hogy ennyien szeretnek mozogni, sportolni. Jövőre is szervezünk TF-es csapatot, amibe várjuk mind a hallgatók mind az oktatók jelentkezését. Célunk a hallgatókat a sport által egymáshoz közelebb hozni, hagyományt teremteni. Reméljük jövőre még többen leszünk és évről évre sikerül növelni a Vivicitta-n futott Tf-esek számát.

TF-esek a Vivicittán

Címkék: futás,TF,Vivicitta
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!