Vidám (össze)tartásjavítás Velencén
2019. november 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Péntek délutántól szombat délig zajlott a Társadalomtudományi Tanszék által szervezett (Össze)tartásjavító nap egyetemünk Velencei Vízisport és Rekreációs Központjában. Az első alkalommal megrendezett programon 25 kolléga vett részt több szervezeti egység képviseletében, hölgyek és urak egyaránt.

Vidám (össze)tartásjavítás Velencén

A tartásjavításról Gyergyák Edit gyógytornász és Rajcsányiné Zibrinyi Éva jógaoktató gondoskodott, akik az egy-egy órás foglalkozás alatt alaposan megmozgatták a csoport tagjait. A péntek esti remek vacsorát egy többórás közösségi program követte, benne vicces bemutatkozással, jótékonysági tombolával, amelyen jó és rossz ajándékokat lehetett nyerni, és különböző játékokkal, melyek egyes pillanatai biztosan örökké emlékezetesek maradnak a résztvevők számára.

A késő éjszakába nyúló bulit szombat délelőtt a jóga után egy tartalmas reggeli és egy kiadós séta követte a tóparton. Bár a csapat kevesebb, mint 24 órát töltött együtt, mégis sikerült egymást közelebbről is megismerni, ami biztosan jótékony hatással lesz a jövőben a közös munkára. A résztvevők szerint érdemes lenne a programból hagyományt teremteni, de legalábbis jövőre újra összegyűlni egy közös tartásjavításra. A tombolából befolyó összeget (22 000 forint) a résztvevők egy rákbeteg kislány gyógykezelésére ajánlották fel.

Köszönet az egyetem vezetőségének a lehetőségért, a Vízisport és Rekreációs Központ személyzetének pedig a remek kiszolgálásért!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!