Búcsú Göltl Bélától
2020. február 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Február 19-én búcsúztattuk volt kollégánkat, Göltl Bélát, akit a Testnevelési Egyetem saját halottjaként temetett el. A rokonság és a szűkebb baráti kör mellett rengeteg korábbi és jelenlegi TE-es kolléga rótta le kegyeletét a ravatalnál.

Búcsú Göltl Bélától

Sokan ismerték Bélát, hiszen több mint negyven évig dolgozott velünk, szerettük őt, mert mindenkihez volt egy-két kedves szava. Mindig mosolygott, és érdeklődést mutatott az éppen szóba kerülő téma iránt.

A Testnevelési Egyetemről Mocsai Lajost kérték fel a búcsúztatásra. A rektor úr beszélt a több évtizedes ismertségükről, valamint arról, hogy bár lehettek akár több évig nagy távolságra egymástól, barátságuk mindig megmaradt. Beszédet mondott még Köpf Károly, a barát, aki a TF 66 Hagyományőrző Egyesület nevében búcsúzott, amelynél Göltl Béla a tiszteletbeli elnök pozícióját töltötte be. Visszaemlékezett a közös túrázásokra, bográcsozásokra és jókedvű beszélgetéseikre. A família nevében fia emlékezett a családapára.

Göltl Béla urnáját a Farkasréti temető Angyalok Kertjében helyezték örök nyugalomra az evangélikus egyház szertartása szerint.

Nyugodj békében, Tanár úr!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!