Elmarad a 4. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia
2020. május 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága ezúton tájékoztatja Önöket, hogy – tekintettel a világjárvány alakulásának kiszámíthatatlanságára – a 2020 októberére tervezett 4. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia elmarad.

Elmarad a 4. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia

A közelmúltbeli kormányzati és egészségügyi közlemények alapján a koronavírus-járvány esetleges második hulláma őszre várható. Köszönjük az érdeklődéseket, és reméljük, hogy találkozunk a jövő évi konferencián a Testnevelési Egyetemen.

Amennyiben rendelkezik olyan tudományos cikkel, amelyet szeretne publikálni, erre – miután a szerkesztőbizottság elfogadta – az egyetemi online tudományos folyóiratban (Testnevelés, Sport, Tudomány (TST)) van lehetősége. Amennyiben jelentős számú, kiváló minőségű cikk érkezik be hozzánk, Sportinno4 címmel különszámot jelentetünk meg.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szerkesztőséggel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A levél tárgya rovatba írja be: „Sportinno4”. Köszönjük!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!