Velencei csoporttalákozó a nemzetköziesítésért
2020. augusztus 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága a TE Velencei Vízisport és Rekreációs Központjában szervezett csapatépítő napot a két UNM-es oktatói csoport részvételével augusztus 22-én.

Velencei csoporttalákozó a nemzetköziesítésért

A találkozásnak az épület konferenciaterme adott otthont, ahol egy 3 órás szakmai beszélgetés keretében szó esett a TE nemzetköziesítési lehetőségeiről, feladatairól, az amerikai út tapasztalatairól és azok fejlesztési lépésekké alakításáról. Célkét fogalmazódott meg, hogy növelve az egyetem és az oktatók nemzetközi láthatóságát, további piacképes képzések létrehozása szükséges. Ezen kívül rendszeres találkozót (tematikus Faculty Lunch kéthavonta) tervezünk annak érdekében, hogy a nemzetközi szinten tevékeny oktatók több alkalommal tudjanak beszélgetni egymással a nemzetköziesítés aktualitásairól. Egy közösen eltöltött jóízű ebéd és az azt követő kötetlen beszélgetések is hozzájárultak a nap értékéhez. A kísérő családtagok is közelebbről megismerhették az Egyetem közösségnek képviselőit, céljait, tevékenységét. A délután hátralevő része a velencei szabadstrandon folytatódott, ahol természetesen a sport sem maradhatott el, több strandröplabda mérkőzés is lejátszásra került és a vízisportok hódolói is feltöltődhettek a félévkezdés előtt.

Reméljük, hogy hagyományteremtő esemény valósult meg a hétvégén, melyet legközelebb kibővített létszámmal szervezhetünk meg, bevonva az Egyetem nemzetköziesítésben aktív valamennyi munkatársát. Köszönet a velencei Sport Hotel munkatársainak és Kertész Tímeának a szervezésben és megvalósításban nyújtott segítségekért.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!