Továbbképzés: Új módszer, új tudás a mindennapos testnevelésben
2020. november 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem akkreditált továbbképzést szervez pedagógusok és sportszakemberek számára az "Új módszer, új tudás a mindennapos testnevelésben" megnevezésű, TÁMOP-3.1.19-15/1-2015-0001 program keretében.

A felnőttképzés választható programja: „Szabadidő”: képességfejlesztő előkészítő játékok, kiemelten a kézilabdázás vonatkozásában. Nyilvántartásba vételi szám: E-001124/2015/D002. A felnőttképzés óraszáma: 10 óra (elmélet)

A képzés időpontja: 2020. november 27. (péntek)

A képzés lebonyolítása: online konferencia az Microsoft Teams rendszerben.

A program célja: az iskolai nevelési koncepciók, helyi tantervek, pedagógiai programok olyan tartalmi elemekkel történő kitöltése a mindennapos testnevelés és a szabadidős sporttevékenységek keretében, amelyek biztosítják a gyermekek testi-, lelki és szellemi egészségéhez szükséges feltételeket. A kijelölt célok között szerepel az is, hogy a társadalom felismerje a csapatsportok fontosságát, és egyre több fiatal érezzen kedvet ahhoz, hogy sportágat válasszon magának.

A program célcsoportja: fő célcsoportjai a pedagógusok, a mindennapos testnevelésben érintett szakemberek, sportedzők valamint közvetetten a diákok.

A jelentkezés feltételei:

  • Iskolai végzettség: felsőoktatási intézményben megszerzett oklevél, diploma
  • Szakmai végzettség: tanító VAGY testnevelő szakos általános iskolai tanár vagy nem testnevelő szakos tanár vagy sportedző.

Miért érdemes a képzéseken részt venni?

  • A program a pedagógiai végzettségűek irányába nyitott.
  • A programok egymásra épülése lehetővé teszi, hogy nem csak testnevelő tanárok vehetnek részt a képzésben.
  • Korszerű eszközökkel nyújtanak gyors és hatékony segítséget a tanmenet és az óraterv elkészítéséhez a mindennapos testnevelésben.
  • A képzések során magasan kvalifikált sportszakemberekkel konzultálhat a résztvevő.
  • A képzésben résztvevők számára lehetőség nyílik a program keretében létrejövő szakmai hálózathoz csatlakozni, amelynek rendszerében mentorok segítik további szakmai munkájukat.ű

A képzés lebonyolítása: A program egész napos elfoglaltsággal jár. Az előadásokon keresztül a résztvevők megismerhetik az adott korcsoportokra vonatkozó testnevelés-oktatási stratégiákat, különös tekintettel a labdás sportágakra. Döntően az előadókra, a résztvevők aktív tevékenységére, csoportos feladatmegoldására, interaktív tevékenységére és gyakorlatokra épít.

A képzés előadói: a Testnevelési Egyetem tanárai, mesteredzői, szakemberei.

Értékelés: A résztvevők igazolást kapnak a képzés elvégzéséről.

Jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók: a szükséges dokumentumokat (kitöltött jelentkezési lap, oklevél/diploma, sportedzői bizonyítvány másolata) a Testnevelési Egyetem Továbbképző Központjához kell eljuttatni.

  • Emailen (eredeti példányok szkennelve): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Postán: Testnevelési Egyetem (TE), Továbbképző Központ, 1525 Budapest, Pf. 69
  • Személyesen: Testnevelési Egyetem (TE), Továbbképző Központ, Budapest XII, Alkotás u. 44. K-épület, I/132-es iroda

Minden jelentkezőt regisztrálunk és visszaigazoljuk a jelentkezését. A jelentkezési határidő lejárta után értesítést küldünk a képzés indulásáról és a további tudnivalókról.

Jelentkezési határidő: 2020. november 15.

A képzés díja: 10.000 Ft*, mely tartalmazza az oktatás, és az adminisztráció költségeit.

*kedvezmény: állami gyakorló iskolák pedagógusai számára a képzés 50%-os kedvezménnyel vehető igénybe.

A befizetés módja: a képzés költségének befizetése banki átutaláson keresztül történik a Testnevelési Egyetem számlájára. Kérjük a jelentkezési laphoz tartozó számlakérő nyilatkozatot pontosan töltsék ki.

Számlaszám, ahová utalni kell: MÁK (Magyar Államkincstár) 10032000-00334679-00000000. A közlemény rovatban kérjük a következőket írja be: Név, Új módszer-Új tudás

A tanfolyammal kapcsolatos további információ: Testnevelési Egyetem (TE) Továbbképző Központ (+36-30-176-6659 | tf.hu/tk)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!