Webkonferencia: A futball és a koronavírus
2020. november 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Mivel igen sikeres időszakot él a magyar labdarúgás és a futball a legnépszerűbb sportág, a TE kutatói által szervezett webkonferncia harmadik alkalma komoly érdeklődésre számottartó témáról szól. 

A Ferencváros a Bajnokok Ligájában szerepel, a válogatott kiharcolta részvételét a 2021-ben részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon, majd pedig csoportját megnyerve egy osztállyal följebb lépett a Nemzetek Ligájában, rég nem látott módon szalad a szekér a magyar labdarúgással. Ezért érdekes lehet, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetséget képviselő Dr. Szilas Ádámtól mindemellett megtudhatjuk azt is, hogy a csapat mennyi nehézséggel küzdött meg a felkészülés idején, ő lesz ugyanis az egyik előadó a november 23-án, hétfőn a Testnevelési Egyetem Sportélettani Kutató Központja révén immár harmadik alkalommal megrendezendő webkonferencián.

Webkonferencia: A futball és a koronavírus

Dr. Mayer Ágnes, Szendrő Gabriella és Várnagy Anna a COVID utáni sportfizioterápia fontosságára és hasznosságára hívja fel a figyelmet, végezetül pedig Dr. Szelid Zsolt, a Testnevelési Egyetem sportkardiológusa beszámol a legfrissebb esetekről, információkról.

A webkonferenciára ugyanúgy lehet jelentkezni, mint az előző két alkalommal, vagyis a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, s az érdeklődőket a Microsoft Teams felületen lévő COVID és Sport csoportba várják a szervezők.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!