Idén is várja jubilánsai jelentkezését a Testnevelési Egyetem!
2021. január 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetemen jubileumi díszoklevelet adományoz azon korábban végzett hallgatóinak, akik oklevelüket legalább 50 éve szerezték meg és tevékenységükkel közmegbecsülést érdemeltek ki az egyetem, illetve jogelőd intézményei hírnevét öregbítve - számolt be a felemelő eseményről Dr. Lőkös Dániel Alumni, Karrier és Speciális hallgatói Szolgáltatások Irodavezető.

Várja jubilánsai jelentkezését a Testnevelési Egyetem!

A 2017-es ünnepség résztvevői

Az 50 éve végzettek arany, a 60 éve végzettek gyémánt, a 65 éve végzettek vas, a 70 éve végzettek rubin, a 75 éve végzettek gránit, a 80 éve végzettek pedig smaragd díszoklevelet kaphatnak. A járványhelyzet elmúltával ünnepélyes keretek között kerül sor a diplomaátadóra és a szakmai életút kihívásainak, küzdelmeinek, eredményeinek, sikereinek felidézésére teret adó fogadásra, kötetlen beszélgetésre Alma Materünkben - fogalmazott az irodavezető.

A jelentkezéshez szükséges formanyomtatvány innen tölthető le.

A kérelem leadási határideje 2021. április 30.

További tájékoztatás az Alumni, Karrier és Speciális Hallgatói Szolgáltatások Irodától kérhető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, valamint a +36-70-902-0662 telefonszámon. Tisztelettel várjuk a jelentkezését, ha Ön 1971-ben, 1961-ben, 1956-ben, 1951-ben, 1946-ben vagy 1941-ben végzett a Testnevelési Főiskolán a nyomtatvány kitöltésével és megküldésével!

A mielőbbi személyes találkozás reményében jó egészséget kívánunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!