Legyél az EUSA önkéntese!
2021. május 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Szeretnél közel lenni az egyetemi sport alakítóihoz? Szeretnél belelátni egy nagy sportszervezet mindennapjaiba? Jelentkezz az EUSA (Európai Egyetemi Sportszövetség) új önkéntes programjába.

Az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) meghirdette újabb önkéntes programját az ESC (European Solidarity Corps – Európai Szolidaritási Testület) keretein belül a következő tanévre, amely 2021. szeptember 1-én indul és 2022 augusztus 31-ig tart.

A programra 2021. május 22-ig lehet jelentkezni ITT

A Bringig university sport closer to u című program célja, hogy az önkéntesek besegítsenek az EUSA ljubljanai központjában folyó mindennapi munkába. A jelentkezők szakmai programok szervezésében vesznek részt (konferenciák és workshopok), segítik az EUSA által szervezett sportprogramok szervezését is, de közreműködnek a szövetség kommunikációjában és médiafeladatainak ellátásában is. Társadalmi felelősségvállalási programok szervezésében és lebonyolításában is tevékenykednek, továbbá a nemzetközi kapcsolatok építésében is számítanak a munkájukra.

A programot, amely egy remek tanulási lehetőség az önkénteseknek és a programban érintett szervezeteknek, a 18-30 éves korosztály számára hirdetik meg. A helyi közösségek és szervezetek előnyein túl az önkéntesek munkájuk során új készségeket fejleszthetnek, s ezzel elősegítik saját, tanulási és szakmai fejlődésüket egyaránt. Az önkéntesek a program révén igénybe vehetik azt a speciális képzést, melyet előre egyeztethetnek az elvárt tanulási eredményeikről, folyamataikról és módszereikről.

Legyél az EUSA önkéntese!

A program helyszíne Ljubljana, a részvétel pedig ingyenes, az önkéntesek szállást és ellátást is kapnak a projekt időtartama alatt, valamint csekély anyagi támogatást is. A projekt jó lehetőség a tanulásra, ahol az önkéntesek értékes tapasztalatokra tehetnek szert a társadalmi felelősségvállalás
valamint a szolidaritás terén. 

Jelentkezz most!

forrás: unisport.hu

Utolsó módosítás: 2021. július 1. 14:43
nyomtatás
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!