Pedagógusnap a Testnevelési Egyetemen
2021. június 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Kellemes nyári időben, a Testnevelési Egyetem (TE) éttermének teraszán tartották az intézmény egyik legszebb közös összejövetelét, a pedagógusnapi ebédet.

Pedagógusnap a Testnevelési Egyetemen

A vonatkozó járványügyi előírások betartásával, de végre maszk nélkül gyűlhettek egybe a Testnevelési Egyetem tanárai, oktatói és dolgozói az ünnepi pedagógusnapi ebéden, amelyet az étterem teraszán tartottak.

A közös ebéd előtti köszöntő beszédet tartott a TE rektora, Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, aki az egyetem alapítványi fenntartásba kerülése kapcsán elmondta, hogy elvállalta a felkérést a kuratórium elnöki tisztségének betöltésére. A rektor beszédében azt is hangsúlyozta, hogy a modellváltásnak köszönhetően rendkívüli történelmi lehetőség előtt áll a TE. Ennek kapcsán - beszédében Tiger Woods tehetségének példáját felidézve, utalva arra, hogy esetében a tehetség és a siker sok különböző területen elért jó eredményből állt össze, összességében kimagasló teljesítménnyé - így fogalmazott:

„A teljesítmény fokozása vonzza a sikert, de az csak a megfelelő hálózati rendszerek együttműködésével, a kooperáció fokozásával, a funkciók és a folyamatok gyorsításával érhető el.”

Pedagógusnap a Testnevelési Egyetemen (Mocsai Lajos)

Mocsai Lajos végül jó étvágyat kívánt a három menüből álló remek ebédhez és megköszönte az egyetem dolgozóinak munkáját. Ezt követően az egyetem polgárai és munkatársai igazi nyári időben fogyasztották el az ebédet és a program kötetlen beszélgetéssel, igazi nyári hangulatban fejeződött be.

Pedagógusnap a Testnevelési Egyetemen

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!