„Mentális edzés a sikeres vizsgaidőszakért” címmel tartanak előadást a TF könyvtárában
2023. november 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

December 4-én, hétfőn a hallgatók körében népszerű Limpár Imre tart előadást „Mentális edzés a sikeres vizsgaidőszakért” címmel a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Könyvtár és Levéltár Sport Olvasótermében.

Limpár Imre

Szakterületei közé tartozik a karriermenedzsment, az időgazdálkodás, a konfliktus- és stresszkezelés, az önbizalom pszichológiája. Évről-évre számtalan telt házas előadást tart. Több sikeres könyv szerzője. 

Ez az első vizsgaidőszakod? Túlélésre játszol?

Vagy már a sokadik? Rutinból nyomod?

Van, aki azért tud újat mondani...

Szeretettel hívunk és várunk minden vizsgaidőszak előtt álló TF-es kollégát és hallgatót a "Mentális edzés a sikeres vizsgaidőszakért" című előadásra, amelyet Limpár Imre, a hallgatók körében is népszerű tanácsadó szakpszichológus tart a Könyvtár és Levéltár Sport Olvasótermében, 2023. december 4-én, hétfőn délután 15.30-kor.

Időgazdálkodás, ráhangolódás a vizsgaidőszakra, tippek, trükkök a sikeres vizsgához. Lazulj el, készülj fel lélekben velünk!

Ha szeretnél részt venni az előadáson, az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálj!  A jelentkezés határideje 2023. december 4., 12 óra.

(a jelentkezési időszak véget ért)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!