Az idén is meghirdette tanulmányi ösztöndíjprogramját a BOM Alapítvány
2023. január 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Immár tizedik alkalommal indult a BOM Alapítvány Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíjprogramja, amelyre idén január 15-ig pályázhatnak élsportolók az alapítvány internetes oldalán megadott pályázati feltételeknek megfelelően.

Az idén is meghirdette tanulmányi ösztöndíjprogramját a BOM Alapítvány

Az alapítvány számára fontos, hogy sportpályafutásuk építése mellett a fiatalok kiemelt figyelmet fordítsanak az önképzésre és a tanulásra egyaránt. A Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíjprogram révén jelentős anyagi támogatás érhető el, mert a teljes képzési időre és képzési díjra lehet ösztöndíjat elnyerni. A 2021-es évtől állami finanszírozásban tanuló sportolók pályázatát is várja az alapítvány, amely őket havi 50 000 forint támogatásban részesíti a tanév idején egészen a képzési idő végéig.

A BOM Alapítvány ösztöndíjprogramjára azok a sportolók jelentkezhetnek, akik olimpiai vagy paralimpiai sportágban versenyeznek, olimpiai vagy paralimpiai kerettagok, illetve a pályázat évét követő legközelebbi olimpiai, illetve paralimpiai játékokra készülve felsőfokú iskolarendszerű (tanulói vagy hallgatói jogviszony keretében folytatott) közoktatási intézmény által nyújtott oktatásban, illetve középfokú képzésben (OKJ-s) vesznek részt.

Részletek >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!