Újra indul a diákmentorprogram, jelentkezz korrepetálásra!
2022. október 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Mától ismét lehetőség nyílik a hallgatók által nehezebbnek vélt tantárgyakból ingyenes korrepetálásra, amelyhez elég egyetlen online űrlapot kitöltenünk. 2022 októberétől egészen 2023 januárjáig női és férfi torna, gimnasztika, élettan, edzéselmélet, anatómia, sportmenedzsment, statisztika, valamint küzdősportok tantárgyból várják a hallgatók jelentkezését az újonnan megválasztott mentorok.

Újra indul a diákmentorprogram, jelentkezz korrepetálásra!

Fontos tudnivaló, hogy a beosztás jelentkezési sorrendben történik, korrepetálási igényként több tantárgyat is megjelölhetünk. A végleges órabeosztást és minden további technikai tudnivalót a jelentkező hallgató e-mail-címére küldik ki a diákmentorprogram szervezői.

"Az órákat ebben a szemeszterben is tehetséges és felkészült, felsőbb éves diákmentor-hallgatók tartják, akik hatékonyan adják át kiemelkedő tudásukat diáktársaiknak. Külön öröm, hogy a tananyag elsajátítása közben szakmai értékek mentén erősödhet az egyetem hallgatói közössége, illetve épülhetnek ki értékes kapcsolatok” – hangsúlyozta dr. Lőkös Dániel irodavezető.

Az új jelentkezési lapot itt tölthetitek le.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!