Ne csak szórakozz, sportolj is!
2022. július 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Nemcsak kitűnő zenei kínálattal vár mindenkit az EFOTT 2022 a Velencei-tó északi partján, hanem sportos eseményekkel, köztük MEFOB-okkal is. Pillantsunk bele az EFOTT sportkínálatába!

Ne csak szórakozz, sportolj is!

A nyár legnagyobb hallgatói fesztiválját, az EFOTT-ot (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) július 13-17 között idén is a Velencei-tó északi partján, Sukorón rendezik, ahol a főszerep a bulizásé, ám hagyományosan itt rendeznek meg két nagyon látványos egyetemi-főiskolai országos bajnokságot, a strandkézilabda és a strandröplabda MEFOB-ot. A strand természetesen nemcsak sportolókat várja, hanem mindenkit, aki sportolással töltené ki a koncertek előtti időt.

Több, mint 30 sportágat próbálhattok ki, köztük a SUP-ozást, sárkányhajózást, strandröpit vagy éppen a strandfocit, de idén lesz Giro d’EFOTT is, amelyen Gárdonyból indulva lehet körbetekerni a Velencei-tavat. Mindazok, akik így érkeznek a fesztiválra, ingyenesen léphetnek be az első napra. További részletekért kattintsatok az esemény Facebook-oldalára!

Rögtön a fesztivál első napján rendezi meg a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) a strandkézilabda MEFOB-ot, ahol nyolc-nyolc női és férfi csapat vetélkedik az aranyéremért, a győztesek pedig heti bérletet nyerhetnek a fesztiválra.

A csütörtök és a péntek (július 14-15) pedig a strandröplabdáé. Itt a legjobb 24 női és férfi páros küzd meg az elsőségért a Budapesti Corvinus Egyetem szervezésében. A legjobb párosok jutalma egyheti bulizás az EFOTT-on.

A versenyek mellett természetesen a pályák szabadok, így mindenki, aki kedvet érez akár a strandröplabda, akár a strandkézilabda kipróbálásához, most a Velencei-tó partján megteheti! További információért kattintsatok az efott.hu oldalra, valamint a fesztivál Facebook-oldalára!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!