Folytatódik a diákmentorprogram: jelentkezz korrepetálásra!
2022. március 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Egy online űrlap töltésével lehet jelentkezni a hallgatók által nehezebbnek vélt tantárgyakból ingyenes korrepetálásra.

Diákmentorokat korrepetitorokat keresünk!

Jelentkezési lap >>>

Az idei félévben kibővült azon tantárgyak listája, amelyek esetében korrepetálásra lehet jelentkezni. 2022. márciusától egészen 2022. júniusáig női torna, férfi torna, gimnasztika, biokémia, élettan, edzéselmélet, anatómia, biokémia, sportmenedzsment, statisztika, valamint küzdősportok tantárgyból várják az újonnan megválasztott mentorok a hallgatók jelentkezését.

A felzárkóztató kurzusokra a beosztás jelentkezési sorrendben történik, korrepetálási igényként több tantárgy is megjelölhető. A végleges órabeosztást és minden további technikai tudnivalót a jelentkező hallgató által megadott email címére küldenek ki a diákmentor program szervezői.

"Az órákat ebben a szemeszterben is tehetséges, az egyes tantárgyakból átlag feletti tudásukat hallgatótársaiknak átadni képes felkészült felsőbb éves diákmentor hallgatók tartják és külön öröm, hogy a tananyag elsajátítása közben, szakmai értékek mentén erősödhet tovább az egyetem hallgatói közössége, épülhetnek ki értékes kapcsolatok " - hangsúlyozta Dr. Lőkös Dániel irodavezető.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!