EU Negotiation Moot tárgyalási szimulációs verseny
2010. október 1.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az EU Negotiation Moot tárgyalási szimuláció és verseny első alkalommal 2008 nyarán került megrendezésre és a nagy sikerre való tekintettel immár 5. alkalommal hirdetik meg a felsőoktatási intézmények hallgatói számára.

2010. november 4-7. között a helyszín a Kaposvári Egyetem, a verseny témája a 2007-2013 közötti hétéves költségvetési keret újratárgyalása.

A verseny felkészítő tréningekből, önálló felkészülésből, majd a több napos szimulációs verseny keretében tartott tárgyalásokból épül fel. A közös munkát lehetőség szerint egy brüsszeli tanulmányút zárja. A játék során a hallgatók nemcsak az EU működését ismerik meg, de olyan készségeket sajátítanak el (prezentációs technika, érvelés, tárgyalástechnika, csapatmunka, stresszkezelés) melyek később előnyt jelentenek az elhelyezkedés és karrierépítés során.

A versenyt egy egy hónapos felkészülési időszak előzi meg. A felkészülés során 2 tréningnap keretein belül Brüsszelben és Magyarországon dolgozó szakemberek tartanak szakmai előadásokat a verseny jelentkezői számára.

A felkészítő tréningek időpontja: 2010 október 9. (szombat) és október 16. (szombat), helyszínük Budapest. A jelentkezés határideje: 2010. október 4.

További információk a versenyről és a jelentkezés feltételeiről a http://negotiationmoot.eu/ oldalon érhetők el.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!