DPR felhívás
2011. április 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Kedves Hallgatónk!

A Semmelweis Egyetem fontosnak tartja a jelenlegi hallgatók és a végzett hallgatók tapasztalatainak, véleményének és motivációinak megismerését ahhoz, hogy az egyetemi képzés valóban megfelelhessen mind a hallgatók, mind a munkaerőpiac elvárásainak.

Ezért fejlesztjük a Semmelweis Közösség - Semmelweis Világ projekt keretén belül az Egyetem Diplomás Pályakövető Rendszerét (DPR), amelynek célja az aktív hallgatók motivációs felmérése és a végzett hallgatók pályakövetése.  Ezzel az Egyetem célja a kapcsolattartáson túl, hogy segítse hallgatóit későbbi karrierjük építésében, hozzájáruljon az anyaintézmény oktatási és szolgáltatási színvonalának állandó fejlesztéséhez, valamint a Semmelweis Egyetem hírnevének folyamatos emeléséhez.

Ebben a munkában az Ön részvétele és véleménye különösen fontos számunkra! Kérjük töltse ki az alábbi címen található kérdőívet: http://evasys.sote.hu/evasys/indexstud.php?user_tan=DPR11&typ=html

Amennyiben tagja olyan levelezőlistáknak, amelyen jelenlegi vagy volt évfolyamtársai érthetők el, kérjük üzenetünket küldje tovább számukra. A kérdőív kitöltése legfeljebb 15 percet vesz igénybe.

Köszönjük, ha a kérdőív kitöltésével hozzájárul munkánk sikeréhez! A felmérés eredményeit természetesen nyilvánosságra fogjuk hozni a jelenleg fejlesztés alatt álló Semmelweis Közösség - Semmelweis Világ hallgatói és alumni portálon!

Utolsó módosítás: 2021. július 1. 19:41
nyomtatás
2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!